Zamknij Witaj! Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto tutaj. Rejestracja jest szybka i nie wymaga wypełniania skomplikowanych formularzy!
www.AionOnline.pl
+  Aion Online
|-+  AionOnline» Pomoc» zmaian rasy
Login:
Hasło:
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: zmaian rasy  (Przeczytany 420 razy)
luxary
Nowy Użytkownik
*

Rasa: Asmodians
Klasa: Sorcerer
Nick: Luxary
Legion: Valkyrie
Wersja: Europa
Serwer: [EU] Spatalos

IGNORUJ
: Grudzień 24, 2009, 11:26:29

Jeśli usune postacie na serwerze będe mógł grac 2 rasą na nim ?

"Człowiek użył swej inteligencji i wynalazł...głupotę"
Horadi
Ekspert

Rasa: Elyos
Serwer: [EU] Spatalos

IGNORUJ
Odpowiedz 1 : Grudzień 24, 2009, 11:36:24

tak
Malaka
Ekspert

IGNORUJ
Odpowiedz 2 : Grudzień 25, 2009, 01:43:10

Dodam jeszcze tylko, iż skasowanie postaci nie trwa 5 min. Z innego posta wyczytałem że masz sorca powyżej 20 lvl więc będziesz musiał poczekać dzień (jeżeli się mylę to poprawcie z tym czasem oczekiwania)

@down dziękuję za poprawę - cały grudzień nie grałem (święta+uczelnia Język )
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2009, 11:17:45 wysłane przez Malaka » Zapisane

ex-gracz Aiona.
JessyJames
Darczyńca
Zaawansowany użytkownik
*

Klasa: Ranger
Nick: Jasny
Legion: Raefa
Serwer: [EU] Perento

IGNORUJ
Odpowiedz 3 : Grudzień 25, 2009, 10:35:14

Tak Malaka wkradł się u Ciebie mały błąd. Wraz ze świątecznym patchem weszło w życie co następuje:

Restore timer for deleted characters over level 20 has been changed from 6mins to 7days

Tłumacząc z barbarzyńskiego (jak to moja dziewczyna mówi) znaczy to tyle co:

Jeśli masz postać z lvlem 20+ licznik do usunięcia postaci nie odlicza 6 min lecz 7 dni.

WoW to takie disco-polo gier mmo.
Dlaczego jak uderzę mobka i odlecę TO ON ZA MNĄ LECI I MNIE ATAKUJE ? CZY TO NIE JEST POWALONE ?
Maru
Nowy Użytkownik
*

Klasa: Gladiator
Serwer: [EU] Kalil

IGNORUJ
Odpowiedz 4 : Luty 08, 2010, 15:06:42

Witam~
mam pytanie powiązane z tym tematem. (jeżeli to złe miejsce to bardzo przepraszam;; )

Znajoma miała na serwerze Kalil postacie rasy Asmodian, żadna z nich nie miała poziomu 20+, i wczoraj zdecydowała się na zmianę rasy. Po skasowaniu biedaków nadal nie może stworzyć nowego bohatera z przeciwnej frakcji (elyos). Gra zachowuje się tak jakby nadal znajdowali się tam Asmo.

Czy jest to kwestia jakiegoś limitu co do ilości postaci danej rasy na serwerze czy może czegoś innego?
Może po odczekaniu kilku dni to przejdzie? Próbowała zrobić to samo na innym serwerze i nie było żadnego problemu, występuje on tylko na Kalil. Płacz

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 15:12:12 wysłane przez Maru » Zapisane
Rillas
Moderator Globalny
Ekspert
*

Klasa: Cleric
Nick: Rillas
Legion: IX Kohorta

Odpowiedz 5 : Luty 09, 2010, 10:43:22

Jeśli gra ze względu na zachowanie balansu ras na serwerze blokuje możliwość tworzenia postaci danej rasy, to powinien wam wyskoczyć taki komunikat (możecie spróbować wyjść z serwera - tj. wyjść na listę serwerów i ponownie wybrać ten który chcecie i powinien wtedy taki komunikat wyskoczyć, ewentualnie wyskoczy jeśli będziecie chcieli tworzyć daną rasę).

Jeśli komunikat się nie pojawia, to wydaje mi się że system nadal uważa że na tym serwerze są Asmo i należy odczekać jakiś czas (mimo, że już wykasowaliście i na serwerze brak postaci) - ile odczekać, niestety nie wiem.  Co?

Daeva's Report / Rillas na Twitterze
--------------------------------------------------------------------------
Noob: HEAL ME!1!!
Healer: You dodged my heals, your dodging skill is too high...
Maru
Nowy Użytkownik
*

Klasa: Gladiator
Serwer: [EU] Kalil

IGNORUJ
Odpowiedz 6 : Luty 09, 2010, 17:11:59

dziękuję bardzo za odpowiedź  Uśmiech

Tak, próbowaliśmy tego i niestety nic nie dawało. (komunikat który się pojawiał oświadczał iż jest tak ze względu na to że znajdują się tam Asmodianie. przynajmniej z jej opisu tak wynikało. )

Po napisaniu wiadomości do NC otrzymaliśmy podobny oddźwięk (tj. prawdopodobnie kwestia balansu bądź serwer jeszcze 'nie zaskoczył' i aby odczekać dłużej niż normalnie).

Dziś natomiast stworzenie postaci rasy elyos stało się możliwe!  Chichot Donnie jest szczęśliwą posiadaczką priesta/chantera za kilka godzin.  
Tak więc faktycznie któraś z wyżej wymienionych opcji była przyczyną.

Jeszcze raz dziękuję.
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 17:17:51 wysłane przez Maru » Zapisane
Strony: [1]
Drukuj

Skocz do: