Zamknij Witaj! Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto tutaj. Rejestracja jest szybka i nie wymaga wypełniania skomplikowanych formularzy!
www.AionOnline.pl
+  Aion Online
|-+  AionOnline» Ogólna dyskusja» Konkurs - Głosowanie na autorów i ich prace
Login:
Hasło:
Ankieta
Pytanie: Kto powinien otrzymać zaproszenia?
xnecro - 1 (0.2%)
sKrecIx - 11 (2.1%)
Quake - 3 (0.6%)
Deather (Dyskwalifikacja) - 0 (0%)
Evilijo - 3 (0.6%)
szperacz - 36 (6.7%)
Aeternum - 13 (2.4%)
Neon94 - 13 (2.4%)
piter221 - 13 (2.4%)
meHow - 10 (1.9%)
UnForGiven - 8 (1.5%)
morpheus82 - 4 (0.7%)
fgf45 (Ocena poza konkursem) - 12 (2.2%)
Mig6k (Ocena poza konkursem) - 2 (0.4%)
Gorun (Ocena poza konkursem) - 3 (0.6%)
MaDMaN - 2 (0.4%)
janas - 12 (2.2%)
Eisom - 13 (2.4%)
raideros - 10 (1.9%)
Xarper - 5 (0.9%)
Karay - 4 (0.7%)
mohrad - 7 (1.3%)
Immons - 5 (0.9%)
kai (Dyskwalifikacja) - 6 (1.1%)
Burgage - 6 (1.1%)
maksst - 21 (3.9%)
seba1016 (Ocena poza konkursem) - 5 (0.9%)
ragnar - 3 (0.6%)
bialy771 - 9 (1.7%)
cys123 - 10 (1.9%)
WolfRider (Dyskwalifikacja) - 14 (2.6%)
Thyr - 6 (1.1%)
Splinq - 12 (2.2%)
Flov - 3 (0.6%)
Devile (Ocena poza konkursem) - 3 (0.6%)
czubeks - 13 (2.4%)
vezums - 5 (0.9%)
Villemo - 9 (1.7%)
feniks (Ocena poza konkursem) - 5 (0.9%)
FreaK - 3 (0.6%)
Atlantis - 8 (1.5%)
Sliver - 15 (2.8%)
Xenonus - 12 (2.2%)
Lectral - 8 (1.5%)
Romeo - 6 (1.1%)
kerT - 18 (3.4%)
knoxsoft - 8 (1.5%)
Dragantis (Ocena poza konkursem) - 2 (0.4%)
woodpecker (Ocena poza konkursem) - 20 (3.7%)
Mershero - 6 (1.1%)
bulix94 - 5 (0.9%)
Ember_ - 5 (0.9%)
azazel20 (Dyskwalifikacja) - 21 (3.9%)
pawelmania - 3 (0.6%)
Ultima - 13 (2.4%)
Chrno (Ocena poza konkursem) - 6 (1.1%)
Spitfire - 18 (3.4%)
Isfet - 7 (1.3%)
mackki - 8 (1.5%)
Vergil - 8 (1.5%)
Axeth (Ocena poza konkursem) - 3 (0.6%)
ElyosLover (Ocena poza konkursem) - 2 (0.4%)
Żadna z prac mi się nie podoba - 10 (1.9%)
Głosów w sumie: 133

Strony: 1 ... 6 7 [8]
Drukuj
Autor Wątek: Konkurs - Głosowanie na autorów i ich prace  (Przeczytany 8080 razy)
woodpecker
Nowy Użytkownik
*

IGNORUJ
Odpowiedz 105 : Czerwiec 05, 2009, 14:06:03

nie chce nic mówić ale praca użytkownika Ember_ chyba nie została doceniona. Poświecił pewnie parę ładnych godzin na zrobienie pracy a klucz dostały osoby które pod obrazkiem znalezionym w google dopisały jakiś tekst. Takie konkursy nie powinny być oceniane przez użytkownik tylko przez grupę administratorów bo wiadome ze ludzie będą robić konta i glosować na samych siebie i oczywiście po co mam glosować na kogoś innego jak xxx to mój kolega
Widocznie nie została doceniona przez użytkowników, bo być może nie urzekła nikogo Uśmiech ?
robertinho
Moderator Globalny
Ekspert
*

Odpowiedz 106 : Czerwiec 05, 2009, 14:42:32

nie chce nic mówić ale praca użytkownika Ember_ chyba nie została doceniona. Poświecił pewnie parę ładnych godzin na zrobienie pracy a klucz dostały osoby które pod obrazkiem znalezionym w google dopisały jakiś tekst. Takie konkursy nie powinny być oceniane przez użytkownik tylko przez grupę administratorów bo wiadome ze ludzie będą robić konta i glosować na samych siebie i oczywiście po co mam glosować na kogoś innego jak xxx to mój kolega

Co do robienia kont i głosowania na samych siebie, to stronę wcześniej masz post me_love_u i w tym przypadku nie ma szans na przekręt.

Jeżeli prace wyłaniałaby grupa administratorów, to zawsze mogłyby znaleźć się osoby, które zarzuciłyby stronniczość bądź interesowność takich a nie innych wyborów - co byłoby kompletną bzdurą.

Co więcej, strona jest tworzona dla graczy i przez graczy, dlatego to WY w demokratyczny sposób decydujecie o tym, kto najbardziej zasłużył na klucz. A to, że według Ciebie użytkownik Ember_ został niedoceniony, to już jest twoja osobista opinia. Każdy ma swój gust i nie można nikomu narzucać swojego zdania.
czubeks
Nowy Użytkownik
*

IGNORUJ
Odpowiedz 107 : Czerwiec 05, 2009, 15:24:14

ja tam kont nie zakladalem zeby glosowac na siebie, i tez kolegow tutaj zadnych nie mam a dostalem klucz Mrugnięcie

Eisom
Darczyńca
Użytkownik
*

Rasa: Elyos
Klasa: Czas pokaże
Nick: Eisom
Legion: -
Wersja: Europa
Serwer: Czas pokaże

Golden Fool

IGNORUJ
Odpowiedz 108 : Czerwiec 05, 2009, 16:10:52

i oczywiście po co mam glosować na kogoś innego jak xxx to mój kolega
Ekhm, nie chcę Cię martwić, ale nicki autorów nie były znane przed i w trakcie ankiety. Oczywiście, możliwe, że niektórzy autorzy zdradzili swoje nicki innym (nie mam nikogo konkretnego na myśli i szczerze mówiąc wątpię, aby tak było) ale takiego ryzyka po prostu nie da się uniknąć. Swoją drogą użytkownik zarejestrowany wczoraj i mający jeden post na koncie też nie budzi zaufania...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2009, 16:15:26 wysłane przez Eisom » Zapisane
Xenonus
Nowy Użytkownik
*

IGNORUJ
Odpowiedz 109 : Czerwiec 05, 2009, 17:41:05

Chciałem tylko podziękować wszystkim głosującym, uczestnikom za sporą konkurencję, bo powiem szczerze, że bardzo dużo prac było świetnych. No i... do zobaczenia w grze Mrugnięcie (nieważne czy teraz czy już w full Mrugnięcie

Pzdr Uśmiech
pardi
Nowy Użytkownik
*

IGNORUJ
Odpowiedz 110 : Czerwiec 05, 2009, 19:39:55

a co za problem powiedzieć kolegom to moja praca głosujcie na nia ? I co za problem zmienić IP ? K nie ważne ^^ gratulacje dla tych którzy wygrali uczciwie.
mohrad
Użytkownik
**

† Do You see me? Sure, you don't †

IGNORUJ
Odpowiedz 111 : Czerwiec 05, 2009, 19:42:20

a co za problem powiedzieć kolegom to moja praca głosujcie na nia ? I co za problem zmienić IP ? K nie ważne ^^ gratulacje dla tych którzy wygrali uczciwie.

A co by było gdyby jajko było przed kurą?

Dajże spokój człeku...

Gratz wszystkim & enjoy the play Chichot

( Ej, na serio to NCSoft zrobił skarpetkowy film? :< )

Eisom
Darczyńca
Użytkownik
*

Klasa: Czas pokaże
Nick: Eisom
Legion: -
Serwer: Czas pokaże

Golden Fool

IGNORUJ
Odpowiedz 112 : Czerwiec 05, 2009, 20:45:04

( Ej, na serio to NCSoft zrobił skarpetkowy film? :< )

Niestety :p Tutaj masz link: http://www.youtube.com/watch?v=h9AucbjQMtc
Robiąc ten filmik pomyślałem, że wszyscy będą wiedzieć, że to tylko przeróbka, więc nie umieszczałem informacji (swojego czasu był o tym news tutaj Duży uśmiech) ale trochę racji w tym jest, to faktycznie było dość dawno.
me_love_u
Administrator
Ekspert
*

Odpowiedz 113 : Czerwiec 05, 2009, 21:34:47

Konkurs z wykorzystaniem nowego narzędzia – prócz zabawy – dostarczył też wielu informacji. Wiemy teraz kto jest czyim sąsiadem, kolegą z legionu itp. Wiemy też ile osób próbuje oszukiwać. I ile daje cynk kolegom - by dali jeden, czy dwa dodatkowe głosy ekstra.

Kolejne konkursy z nagrodami będą przeprowadzane szybciej. Na „ulepszonych” zasadach Mrugnięcie

Na koniec ciekawostka/szok. Najwięcej głosów zebrała praca, której autor dopiał: „nie moge wejsc na to wasze [Mniam] forum... mam nadal [Mniam] drewniany internet... przerobilem obrazka z krzyworyjcem... psychicznym kotkiem... i pedofilcem... moze byc? na konkurs - to wam jakos wypelni troche miejsce moze...” – i na złość wszystkim, wygrał.

Do tego jego praca wzbudziła zainteresowanie NCsoft – całe biuro nie mogło podnieść się z ziemi po jej obejrzeniu. To tylko potwierdza od wieków znaną mądrość ludową – „głupi masz szczęście”. Wniosek – trzeba brać udział w konkursach – wygrać może każdy Mrugnięcie

Obiecany komentarz do nie zaakceptowanych prac:

@Dwie prace użytkownika „rudix”

Animacja – Ujawnia nick autora.

Film (Usunięty z Youtube przez samego autora) – Film nie reklamował Aion. Film był fragmentami wydarzeń ważnych dla każdego Polaka. Chciałeś publikować jego zmienioną wersję, w dzień który jest ważna rocznicą dla Polski i Europy.

Autor był powiadomiony na PM, o powodzenie wykluczenia obu prac. Miał nadal czas na dosłanie kolejnych. Nie wykorzystał tej szansy - wolał wygrać bana – za wyzwiska.

@makz

Obrazek – Ze względy na „cienką” czcionkę, praca staje się mniej czytelna po zmniejszeniu. Bardziej znaczącym powodem jest jednak premium SMS. Mimo żartu – nie każdy musi go rozumieć.

@khobar

Komiks – Treść jest dobra. Jednak nie został wysłany w terminie. Wyjaśnienie które udzieliłeś na PM -  zostało dziś podważone logami serwera i... datą rejestracji konta.

Strony: 1 ... 6 7 [8]
Drukuj

Skocz do: